fbpx

Welkom in de buurt!

Gratis fotoshoot van jouw product

Sinds 1 september 2018 is French Beans gelegen in het pittoreske Steenhuize-Wijnhuize. Om dat te vieren kan je een jaar lang komen kennismaken met French Beans. Met mij dus. Eveline. Het is als het ware op de koffie komen en naar huis gaan met een geweldige foto van één van jouw producten. Gratis en voor niets.

Hoe werkt het?

  1. Mail eveline@frenchbeans.be en vertel mij wat over jouw bedrijf en hoe de buurt belangrijk is (geweest) voor jouw groeiverhaal.
  2. Vermeld ook welk product je wil laten fotograferen.
  3. Je komt met je product naar de studio of je stuurt het op.
  4. Ik maak een foto in sfeer of tegen witte achtergrond. Je mag kiezen!
  5. Je krijgt de foto in hoge resolutie opgestuurd.
  6. Deel je de foto met “French Beans, potverdikke, welkom in de buurt!”, dan krijg je van mij 10% korting op de volgende shoot.

F.A.Q.:

  • Kan ik ook een gerecht laten fotograferen? Ja, dat kan zeker
  • Hoeveel producten mag ik meebrengen/opsturen? Deze actie is geldig op één product naar keuze. Wil je meerdere producten laten fotograferen, dan maak ik je vrijblijvend een offerte voor de andere producten.
  • Krijg ik mijn product terug? Ja, voor zover mogelijk. Ijsjes is lastig, want zoals u weet smelt dat. Uitgegoten pintjes zijn ook lastig, want die worden nogal makkelijk opgedronken. Is uw product ongeopend of werd het niet bewerkt tijdens de shoot, dan kan u het terug ophalen in de studio of meenemen.
  • Wat is ‘in de buurt’? Regio Vlaamse Ardennen, dat is in de buurt. Vallen daar ook onder: Oosterzele, Zottegem, Erpe-Mere, Ninove, Geraardsbergen en Brakel. Twijfelt u, vraag het gerust!